Skriv 2,0 på högskoleprovet med hjälp av hyllad bok!

Framgång på högskoleprovet är ingen slump. Alla kan förbättra sina chanser att lyckas på högskoleprovet med rätt förberedelser! Men vad behöver man egentligen kunna? Och hur förbereder man sig effektivt om man har begränsat med tid?

Den kompletta guiden till Högskoleprovet ger svar på dessa frågor. Genom att varva teori med exempel och övningar lotsar boken läsaren igenom de åtta delproven och lär ut allt som krävs för att nå ett toppresultat.

Bokens unika upplägg, med teori, exempel, tips och övningar kommer att ge dig möjlighet att nå en högre poäng! Boken vänder sig till alla som ska skriva högskoleprovet, oavsett om man skrivit det tidigare eller om det är första gången, och oavsett ambitionsnivå.

Lukas Holmegaard har skrivit 2,0 på högskoleprovet och författarna har delat med sig av råd och tips i bl.a. Sveriges Radio, Aftonbladet, Expressen, Metro och Göteborgs Posten.

Röster om boken:

Den kompletta guiden till Högskoleprovet ger en god överblick och övning inför provets alla delar”

Svenska Dagbladet

"342 sidor fullmatade med tips och bra övningar. Här hittar du precis allt du behöver."

Gymnasietidningen Chili

– Hur man bär sig åt? Jag la ner mycket tid på att plugga inför provet. Jag gjorde provet även förra våren och insåg att jag behövde bli bättre i framförallt matematiken, säger Petra Nöjd i telefon från studieorten Lund.

 Jag köpte boken ”Den kompletta guiden till högskoleprovet” och använde mig rätt mycket av den. Sen gjorde jag en massa gamla högskoleprov som finns tillgängliga på nätet. Jag la ner 10–15 timmar i veckan i en månad före provet för att förbereda mig.

Petra Nöjd, som skrev 2,0 på högskoleprovet. Fullständig intervju tillgänglig i Hallands Nyheter här.

—-

Boken finns att köpa hos din Akademibokhandlare, samt online hos följande återförsäljare. Vi önskar dig lycka till på högskoleprovet!


Kontaktuppgifter: Akademius förlag, info@akademius.se, +41 763 488 799